Johan Thijs.
Volledig scherm
Johan Thijs. © BELGA

Johan Thijs (KBC) opnieuw in top tien van beste CEO's ter wereld

Johan Thijs, de CEO van de KBC-groep, staat achtste in de rangschikking van de beste CEO's ter wereld. Dat meldt Trends. De lijst is opgesteld door Harvard Business Review.

16 reacties

  • Kurt Decloedt

    5 jaar geleden
    De beste dief op slinkse wijze ja...hij haalt de centen uit mijn portemonnee op allerlei manieren..
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    En ware het niet dat wij , de onnozel belastingbetaler, de banken met ons geld gered hebben wie ware dan de manager van het jaar? Hij met zijn failliete bank???
  • Jan De Korte

    5 jaar geleden
    Ook mijn bedenkingen bij het opstellen van dergelijke lijsten. Vorig jaar nummer 1 CEO van Zara. Man die zijn kleding laat maken door mensen die 1 dollar per dag betaald worden. Heel erg sociaal. En Umicore??? Mogen wel meer open transparant zijn. Enkel het goede nieuws maar slecht nieuws wordt angstvallig verzwegen.
  • Jan De Korte

    5 jaar geleden
    Wie 1 euro aandelen heeft gekocht van Nobels Peelmans heeft welgeteld 0.0 euro over. En van waar ge die getallen haalt joost mag het weten. 5%/jaar. Er staat geen periode bij. Hoe kunt ge dan spreken van 5%/jaar? En wat u ook vergeet te zeggen uw 23 euro heeft ook maar 20% van zijn waarde meer t.o.v. van 1968. uw 1 euro heeft aan koopkracht verloren. Maar uw 23 euro ook. Dus als u echt de vergelijking wilt maken. Het is maar 23 x .2 = 4.6 euro.
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Het gaat hier vooral over sociaal beleid binnen het bedrijf. Niet over het sociale tov de klanten. En @Michel, neem me niet kwalijk maar ik heb een ssterk vermoeden dat iemand die 40 frank onder zijn matras stak, vandaag nog altijd die 40 in zijn hand heeft, de rest verloor geld! Want mijn geld verloor aan waarde, op de bank in dieverse vormen!