AFP
Volledig scherm
© AFP

Techbedrijven smeken om 5G: "België dreigt investeringen te missen"

Technologiefederatie Agoria dringt nog maar eens aan op een uitrol van het 5G-netwerk voor supersnel mobiel internet in België. Terwijl sommige landen het al hebben, blijft het dossier in ons land steken in een politiek moeras. "Een investeringsgolf dreigt aan België voorbij te gaan", waarschuwde Agoria op een persconferentie.

6 reacties

  • Hans Grohee

    5 jaar geleden
    5G blijft voor veel mensen een vrees wegens onbegrip, kijk wie een nu thuis een wifi netwerk heeft van 10 jaar of jonger heeft al 5G zolang zijn we er al mee omringt. 5G is een zeer breed frequentie spectrum en elke frequentie in dit spectrum kan voor andere toepassingen gebruikt worden...
  • Tim Vds

    5 jaar geleden
    Euch... onze gezondheid? Verschillende proefprojecten tonen aan dat de vogels naar beneden vallen als ze langs de zendmast vliegen. In verschillende landen hebben ze testen gedaan en bij allemaal lagen heel veel dode vogels. Dat is geen paniek zaaien maar de waarheid. Zelfs in Nederland hebben ze honderden dode vogels gevonden.
  • Anthony Vandooren

    5 jaar geleden
    "Een paar weken geleden hebben we een volledig autonome vlucht gedaan tussen Antwerpse ziekenhuizen, een primeur in Europa". Allicht wel.. Hoeveel Antwerpse ziekenhuizen staan er mss in Europa?
  • Roland Peeters

    5 jaar geleden
    We hebben tot hiertoe al alles gemist .
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Net zoals onze infrastructuur voor de wegen en snelwegen nooit voldoende werd aangepast met alle gevolgen van files die we nu kennen, lopen we ook de informatiesnelweg mis. Onze politici zijn te druk bezig met zichzelf en hun partij en vergeten of negeren alle belangrijke zaken.