Jill Peeters
Volledig scherm
Jill Peeters © VTM

Jill Peeters neemt afscheid als weervrouw bij VTM

showbizzVTM moet op zoek naar een nieuwe weervrouw. Jill Peeters (44) geeft na 19 jaar de fakkel en haar weerkaarten vol lage- en hogedrukgebieden door. Het zonnetje van het weerbericht kiest voor een andere wending in haar leven. Al weet ze zelf nog niet welke.

57 reacties

  • nicole degens

    4 jaar geleden
    Heeft ze meer tijd om tornado's na te jagen. Of is het steeds vliegen van hier naar ginder niet te belastend voor het milieu?
  • Gianfranco Canalis

    4 jaar geleden
    Spijtig dat ik moet herhalen dat er altijd negatief commentaar, bij dergelijke artikels, als regen uit de lucht valt. Waarmee bemoeien de mensen zich. Ik denk dat Jill zeker weet wat ze doet en dat ze geen raad moet vragen aan een bepaalde categorie mensen.
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Meer iemand voor actua-reportages dan het weer. Zal allicht daar wel een job binnen VTM aangeboden voor krijgen.
  • Ben Strubbe

    4 jaar geleden
    Hebben wij echt een weerman of weervrouw nodig voor een weerpraatje ? Het is in wezen maar opvulsel tussen twee andere (nutteloze) programma's. Bovendien had zij toch nog een kledingzaak ?
  • Patrick Braekeveldt

    4 jaar geleden
    Niet zeveren ,als je uw werk zelf opzegt ben je wellicht zeker van een nieuwe job, met haar connecties zal dat wel geen probleem geweest zijn ,dat ze nog niets zegt daarover is echter haar volste recht !