RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Onze tv-watcher over Jill Peeters: “Afscheid van een klimaatfenomeen”

TVSinds vandaag weet ik hoe een donderslag bij heldere hemel klinkt. Hij werd veroorzaakt door een droog persbericht waarin, -er zijn geen zekerheden meer-, gemeld werd dat Jill Peeters en VTM na 20 jaar huwelijk als vrienden uit elkaar gaan. Een onheilstijding die mijn gevoelstemperatuur prompt met enkele graden deed dalen en er -de stralende herfstzon buiten ten spijt-, voor zorgde dat er zich in mijn gemoed een onheilspellend lagedrukgebied ontwikkelde. 

17 reacties

  • Ivan Simons

    5 jaar geleden
    Zo te lezen heeft Vlaanderen veel specialisten ter zake die toch maar iets anders zijn gaan doen. Men is nog steeds opzoek naar degelijk personeel, dus aanmelden maar.
  • Willy Niclaes

    5 jaar geleden
    Een makkelijk manipuleerbare klimaatactiviste ,die door haar functie, zonder moeite in het openbaar verklaringen kan afleggen die niet te erg stroken met de waarheid ,en daardoor mensen kan beïnvloeden om de klimaathype in leven te houden.
  • Herman Thys

    5 jaar geleden
    Nu kan ze eindelijk tot de conclusie komen dat het klimaat niet te sturen valt.
  • Christine Raes

    5 jaar geleden
    Wedden dat ze gaat kiezen voor een win for life, de politiek.
  • Marc Haaren

    5 jaar geleden
    Best dat ze zich inderdaad stilaan uit de voeten maakt, want al die leugens over het klimaat komen binnen dit en een jaar of 5 toch allemaal uit. Dat beetje opwarming dat er zogenaamd is, is een natuurlijk fenomeen, denk aan de Thames die in de 18e eeuw nog 20 keer dicht vroor, daarna begon de huidige opwarming, zonder CO2, en bedenk de wijngaarden die er in de middeleeuwen stonden in midden England, het was nog warmer dan nu...