De nieuwe Volkswagen Golf 8
Volledig scherm
De nieuwe Volkswagen Golf 8 © Volkswagen

Niet elektrisch, wel digitaal: dit is de compleet nieuwe Volkswagen Golf

Wanneer Volkswagen een nieuwe Golf onthult, is dat groot nieuws. Vandaag laat Volkswagen voor het eerst de compleet nieuwe achtste generatie zien. En die zit vol met moderne technologie.

12 reacties

  • louis van hoeylandt

    4 jaar geleden
    ze zouden beter een stemcontrole inbouwen .met toepassing over de snelheid ...bvb ..30..2 min later 70....7min later 50 ..enz want speedlimite in stellen in belgie is een fulltime job en je hebt geen zicht meer op de weg door deze steeds weer te moeten instellen ..dus stemcontrole op dat zou de veiligheid ten goede komen
  • Mario Bocque

    4 jaar geleden
    Echt best duur voor een auto uit deze categorie. Trouwens zie ik het de elektrische auto nooit halen. Eerst onze elektriciteitsfactuur best eens nazien zeker voor we nog maar denken aan overschakelen......Wat gaat het maken van al die dure autobatterijen om elektrisch aan te drijven wel niet allemaal vervuilen.Dan nog gezwegen over al die elektriciteit die zal nodig zijn. Of gaan we te voet verder na 2030 ?
  • julien de kock

    4 jaar geleden
    Word wakker vw en zoek eens een ander uiterlijk.durf eens zoals alfa.ook vanbinnen werd het echt niet spannend.zie een passat idem. Thans vw liefhebber geweest en gehad.
  • Ludo Wouters

    4 jaar geleden
    De handleiding van een auto is tegenwoordig een boek van meer dan 300 bladzijden. De jeugd zal deze auto wel tof vinden maar kan die dan meestal niet betalen, en de ouderen vinden het een beetje teveel "digitaal". Voortuitgang is prima maar volgens mij beginnen ze toch wat te overdrijven met al die snufjes.
  • Joeri Declercq

    4 jaar geleden
    Francine. Mijn vriend heeft grote spijt van zijn nieuwe Toyota Corolla (trek) hybride. Wat een saaie wagen. Hij heeft altijd Mercedes gereden en dat merk je. Ik stond te lachen als ik de deur opentrek wat is me dat voor iet brollig en de navigatie net uit een garim van 15j geleden. Kunt echt niet oordelen als je de Duitse automarkt niet kent ! Toyota zal wel goed zijn maar zit geen liefde in !