.
Volledig scherm
. © Assar

Bouw Belgisch Paviljoen voor wereldexpo 2020 gestart

Woon.Een jaar voor de opening van de wereldexpo in Dubai – op 20 oktober 2020 – zijn de funderingswerken aan het Belgische paviljoen begonnen. Ze vormen de basis voor de Green Ark, een duurzaam project van het Brusselse Assar Architects en de Parijse ontwerper Vincent Callebaut dat wordt gebouwd door Besix.

7 reacties

  • eric Lejeune

    5 jaar geleden
    allee onzen besten Leo delcroix zal ginder goe zweten,ja moet er iets voor overhebben om zijne boterham te verdienen he.
  • paul lemmens

    5 jaar geleden
    zuivere verkwisting om een land te promoten dat het faillissement nabij is . Wie wordt daar weer beter van in Brussel ???
  • Ivan Dejonghe

    5 jaar geleden
    wat gaat dat ons weer kosten kijk nu toch eens eerst naar onze mensen de belgen en probeer eerst de staatschuld wat af te betalen ze gaan het hier ook nooit leren zijn dat daar nu echt allemaal mensen die enkel tot hun 6 jaar naar school geweest zijn dat ze nog niet kunnen rekenen
  • Benny De Keyzer

    5 jaar geleden
    Hoeveel kost dat spel? Waarom moet een land als België waar de staatsschuld de pan uit swingt geld verbrassen aan een wereldexpo?
  • Moetje nieweten

    5 jaar geleden
    Toch maar even melden dat niet enkel besix daar bezig is. Sarens heeft daar een belangrijke rol gespeeld bij de constructie van het centrale gebouw.