Oproerpolitie in Londen.
Volledig scherm
Oproerpolitie in Londen. © REUTERS

Meerderheid Britse kiezers keurt geweld tegen parlementslieden goed

Een meerderheid van de Britse kiezers is ervan overtuigd dat geweld tegen parlementsleden “het waard is”  om hun zin te krijgen wat betreft de brexit. Dat blijkt uit een nieuwe peiling van de universiteit van Cardiff en de universiteit van Edinburgh.

18 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Het volk is ook al dat geweld van hun politici tegen hun eigen burgers ook beu met hun verboden hun boetes hun taxen hun vrijheid enzo!
  • censor

    5 jaar geleden
    Het rommelt overal in de wereld van ministers, koningen , of parlementen...stilaan komt men overal tot het besef dat er geen wondermiddelen bestaan inzake regeren....democratie is het beste van het slechtste zie ooit iemand.....democratie is ook verloedering, omdat het kiesvee keuzes maakt wie hen het best behandelt en dan is vriendjespolitiek en nepotisme niet veraf.
  • Marc Fabry

    5 jaar geleden
    Ik vind ook dat men met geweld de politiekers mag duidelijk maken wat het volk van hen denkt. Ze laten verder doen met oogkleppen op en oordopjes in hun oren gaat ook niet helpen. En niet enkel in Engeland lopen ze zo rond!
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Ik zou het denken, die mensen zien ook dat inplaats van regeren die dames en heren een nooit geziene shouw opvoeren. Ze doen niet waarvoor ze betaald worden en kunnen niet afgedankt worden, dan moet je ze wel wegjagen en als ze niet willen vertrekken moet je er op..
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    denken politici dat door het vak geschiedenis af te schaffen 1789 vergeten is.