De Plenaire vergadering van de Kamer vandaag.
Volledig scherm
De Plenaire vergadering van de Kamer vandaag. © Photo News

Kamerleden moeten in herfstvakantie opdraven voor stemming over voorlopige twaalfden

De plenaire Kamer heeft de voorlopige twaalfden voor de maanden november en december vandaag nog niet kunnen goedkeuren. Omdat een amendement van de PVDA-fractie met steun van Vlaams Belang groen licht kreeg, moet de stemming worden uitgesteld tot volgende week donderdag, midden in de herfstvakantie.

24 reacties

  • jean battheu

    4 jaar geleden
    Waarom moeten die een herfstvakantie hebben. Ze doen nu al niks dat op iets trekt. Graaiers dat zijn ze !
  • censor

    5 jaar geleden
    Ze zeggen dat ze ook (hard) werken tijdens hun vakantie(s)...dan hebben ze tijd om uit te rekenen hoeveel munt ze nog kunnen uitslaan uit hun "job"....en de ontslagpremie berekenen, en hoeveel broeken ze nog gaan verslijten op die banken....allemaal tijdrovend werk...
  • Kelly Verlinden

    5 jaar geleden
    Wat herfstvakantie, waarom krijgen die herfstvakantie? Zijn dat nog schoolgaande mensen? Die hebben nog nooit een dag in hun leven gewerkt dus stop ook met dat woord te gebruiken.
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Werken nondedju, net als elke burger! Niks herfstvakantie bovenop hun gelanterfant van die corrupte praatbarak die ons enkel kan pesten,verarmen en nieuwe,bodemloze putten graven waar ons zuurverdiende belastinggeld in verdwijnt!Niks presteren? Dan ook NIET betalen!
  • RONNY DE PETTER

    5 jaar geleden
    De sukkelaars toch, ze moeten gaan werken tijdens hun verlof voor en armen loon .man, man.