.
Volledig scherm
. © rv/USA Today Sports

Ibrahimovic en LA Galaxy gaan pijnlijk onderuit in derby, maar vooral “schandalige” actie van Zweed na match beroert de gemoederen

Buitenlands voetbalZuur avondje voor Zlatan Ibrahimovic (38) en LA Galaxy. De Zweedse doelpuntenmachine verloor met zijn team van rivaal Los Angeles FC in de halve finale van de Western Conference, het werd 5-3. Zlatan scoorde (met een gelukje), maar vooral een minder fraaie actie van de spits ná het laatste fluitsignaal gaat over de tongen.

7 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Voetballers Zlatan vind ik heerlijk, geen geoefende media-training gehad wat veel spelers krijgen. Precies vertellen wat het bestuur en publiek wilt horen. Ieder interview is hetzelfde, weinig of geen inhoud. Bij Zlatan word je als journalist heel blij van, die heeft lak aan alles, bespeelt ook een beetje de pers zoals hij dat alleen kan. Hij zegt wat hij denkt, dat zouden meer mensen moeten doen ipv al dat geslijm en achterbakse. Zeg gewoon waar het op staat, mensen willen toch duidelijkheid ?
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    En gelijk heeft hij. Al sinds hij bij Ajax speelde doet en deed hij gewoon wat hij wilde,zonder ook maar naar anderen hun mening en gelul te luisteren,laat staan het zich aan te trekken wat men over hem zegt. Dit heeft hem gemaakt tot wat hij is. Is eigenlijk beetje van hetzelfde niveau als Messi of Ronaldo. Alleen zijn deze personen iets geliefder bij het publiek of media omdat ze het spelletje iets subtieler spelen dan Zlatan. Maar diep vanbinnen moeten deze 2 ook kotsen van hoe media werkt.
  • guy roelandt

    5 jaar geleden
    Denkt dat hij zich alles mag permitteren... idem met uittrekken van zijn shirt na een goal. Die goal mag dan nog zo speciaal zijn, dat macho gedrag is er over. Onmiddelijk met rood bestraffen is de goede oplossing, na 1 of 2 keer rood zullen ze dat allemaal rap laten.
  • Steven Du Four

    5 jaar geleden
    Altijd een arrogant individu geweest. Ik heb totaal geen respect voor hem...integendeel.
  • Werner Humblé

    5 jaar geleden
    Ik doe dat ook altijd naar onze politiekers , 1 voordeel ze zien het niet.