Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Fotomontage HLN

“Dat zij het lef heeft om te klagen”: Halfzus Meghan Markle gooit weer olie op het vuur

RoyaltyHet interview dat Meghan Markle (38) gaf tijdens haar bezoek aan Afrika met echtgenoot prins Harry (35), is ook bekeken door haar halfzus Samantha Markle. En die heeft geen goed woord over voor de hertogin van Sussex, die volgens haar in de tv-special ‘Harry & Meghan: An African Journey’ behoorlijk schaamteloos was. Dit meldt het Amerikaanse nieuwsprogramma ‘Inside Edition’.

27 reacties

  • Evelien Wouters

    4 jaar geleden
    Andreas Sepultribe, redelijk beperkte gedachtegang! Meghan Markle had prins Harry helemaal niet nodig om in alle luxe te kunnen leven. Alsook algemeen geluk en mentale balans hangt niet af van materiële zaken zoals privé jets, miljarden,.. Uiteindelijk zijn we allemaal gewone mensen, alsook de Royals. Zij beschikken niet over een of andere super power waardoor ze "niet kwetsbaar" worden. Laat ze toch gewoon met rust!
  • Marga Heije

    4 jaar geleden
    Laat die mensen toch met rust hebben juillie geen eigen leven ?en zijn juillie allemaal zo perfect
  • paul van gele

    4 jaar geleden
    Dat heeft ze goed bezien en gelukt ook. Nu wat stilletjes aan ruzie zoeken in de familie en de buit is binnen. Hopelijk heeft die rosse een goed huwelijks kontrakt afgesloten zo dat ze hem niet teveel kan pluimen.( alle de belasting betaler )
  • Nadine Herreman

    4 jaar geleden
    Het is makkelijk om kritiekbtecspuien over dingen waar men zelf geen weet van heeft.Laat die mensen toch gewoon met rust. Ik vraag me af hoe al die negatievelingen zouden reageren als ze in hun schoenen zouden staan.Oke een leven als royalty vraagt veel aanpassing, maar die Engelse pers is er ook als de kippen bij om hen in een slecht daglicht te stellen.Harry wil vooral vermijden dat zijn vrouw dezelfde weg als hun moeder opgaat. Wees aub beetje minder kritisch tgo mensen die je niet echt kent.
  • Johan Launders

    4 jaar geleden
    Martine Verstappen, als je in de USA woonde weet je helemaal NIET hoe het er aan het Engels toe gaat als je er werkelijk woont en moet leven in een eeuwenoude traditie met een Queen die alle tradities in ere houdt.