Louisa Jespersen en Maren Ueland.
Volledig scherm
Louisa Jespersen en Maren Ueland. © Facebook/DR

Doodstraf “met executie” gevraagd voor moordenaars Scandinavische toeristes

BuitenlandHet Openbaar Ministerie in Marokko heeft in beroep de doodstraf “met executie” gevraagd voor vier mannen die betrokken waren bij de gruwelijke moord op twee Scandinavische toeristes eind vorig jaar in het Atlasgebergte. Drie van de vier werden in eerste aanleg al veroordeeld tot de doodstraf, de vierde kwam er toen vanaf met een levenslange gevangenisstraf.

13 reacties

  • ruben block

    5 jaar geleden
    unia gaat zien of ze de daders asiel kan geven in belgie.zodat ze hier levenslang kunnen doppen.kwestie politiek correct te blijven,als ze dan snel vrij komen met enkelband omdat ze een cursus van een week gederadicaliseerd gevolgd hebben en ze snijden hier dan een paar vlaamse vrouwen de kop af dan is dit niet erg.want ze hebben die dan uit gelokt,ania zal dan ook nog zorgen voor een extra schade vergoeding te geven aan deze arme mannen,ze zijn geen dader maar slachtoffer van het westen.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Dat is pas rechtspraak, hier krijgen ze een paar jaar luxe hotel.
  • paul van gele

    5 jaar geleden
    En terecht die executie en op een openbare plaats zo dat iedereen het kan zien en uit gezonden op TV. Het moet daarvoor niet een ophanging zijn hoor , het kan ook met zweepslagen tot de dood intreed. ( niet voor gevoelige zenders zo als VTM en BRT )
  • herman de genst

    5 jaar geleden
    de reden waarom degene die hier de criminele toer opgaan hun straf hier willen uitzitten , gewoon uitvoeren die straf daar zal geen mens om treuren dat dit schorem word opgehangen of zelfs gevierendeeld .
  • Theo Dereu

    5 jaar geleden
    Een straf die past bij hun misdaad. Daar kan ons nutteloze rechtssysteem dat overloopt van misplaatste barmhartigheid voor misdadigers nog iets van leren. Doodnormaal trouwens dat hier zoveel migranten uit die regio criminelen zijn. Onze straffen zijn in hun ogen een lachertje.