De top 3 bestaat uit Bill Gates, Paris Hilton en Jennifer Lopez.
Volledig scherm
De top 3 bestaat uit Bill Gates, Paris Hilton en Jennifer Lopez. © AFP/PHOTONEWS

Onderzoek wijst uit: dit zijn de 10 meest vervuilende beroemdheden ter wereld

CelebritiesZweedse wetenschappers hebben onderzoek gedaan naar wie de tien meest vervuilende bekendheden zijn ter wereld. Bill Gates en Paris Hilton komen volgens hun onderzoek uit op plek één en twee. Dat bleek na een grondige analyse van hun sociale media, meldt The Daily Mail.

26 reacties

  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Het maakt al een groot verschil of je met een privé jet vliegt of niet, Luc Van Hoef. 150 vluchten op een jaar in een volle jumbo komt per persoon nog niet overeen met één vlucht met een privé vliegtuig.
  • Walter WOUTERS

    4 jaar geleden
    Hoe rijker ze zijn; hoe meer decadentie, vervuiling en geweld.....
  • Luc Van Hoef

    4 jaar geleden
    Wat is dit nu weer voor gezever ? Wat dan gezegd van bv dj's die 150 optredens per jaar hebben over de ganse wereld met soms tijdens 1 weekend een optreden in 2 verschillende werelddelen !!!
  • Willy Niclaes

    4 jaar geleden
    Zo zie je maar waar het geld aan gespendeerd wordt veel belachelijker bestaat toch niet .men kan misschien ook eens zien welk het meest vervuilende evenementen zijn , ihet zou me niet verwonderen moesten dat de klimaatbijeenkomsten zijn ,of moet ik feestjes zeggen
  • Nik Scherens

    4 jaar geleden
    Hebben ze ook ineens becijferd voor hoeveel tijd en energie ze hebben verkwist met dit onderzoek. Denk dat ze in de top 10 nutteloze wetenschappers kunnen geraken. Doe zo verder.