Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Charles Michel wil begin november aftreden als premier

Charles Michel wil ten laatste begin november stoppen als eerste minister. Dat heeft hij aangekondigd op de ministerraad. Michel wil zich voorbereiden op zijn functie als voorzitter van de Europese Raad, die hij vanaf 1 december bekleedt.

118 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Een premier die zijn post verlaat (met voorbedachte rade want hij stond aan de goeie kant van Europa en Macron) , nooit gezien. En maar kappen op N-VA die hij uit de regering heeft gemanoeuvreerd.
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Van een lafaard en manipulator gesproken. Ze hebben het land de dieperik ingestoken en dan verlaten ze het zinkend schip. Nu weten we dat hij van in het begin zijn blik had gericht op de EU. Macron heeft hem aan deze job geholpen maar als voorwaarden hem met alles te volgen. Bah! Wat een corruptie!
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    De zoveelste politieke lafaard die na zijn wanbeleid en onbekwaamheid gaat lopen. Vehafstood was een van de eerste. En nu volgen ze elkaar op. Onbekwaamheid word blijkbaar meer beloond in België dan bekwaamheid.
  • Chris Hom

    5 jaar geleden
    De politici die hun machtige vrienden inschakelen op het juiste moment in hun leven maken een wereld van verschil voor hun eigen (financiële) toekomst..... de bestuurbaarheid van het land wordt gewoon bijzaak...
  • Leonard Tonnelier

    5 jaar geleden
    Hopelijk zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen om de vele nog slapende politici wakker te schudden.