REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

‘Eerlijke’ Max Verstappen speelt pole kwijt voor negeren gele vlaggen na crash Bottas

Formule 1Max Verstappen is zijn pole-positie in de Grote Prijs van Mexico kwijtgespeeld. De Nederlander van Red Bull wordt teruggezet naar plaats vier voor het negeren van gele waarschuwingsvlaggen in de slotfase van de kwalificaties. “

39 reacties

  • Willem Becker

    5 jaar geleden
    Eerlijkheid hoort ook bij sport. Jammer van de lekke band maar heeft zich uit laatste positie weer mooi naar boven gewerkt. Is driver of the day in populariteitspoll zegt genoeg!
  • jans van Oosten

    5 jaar geleden
    Hahaha. Lachwekkend hoeveel mensen zich in België bezighouden met Max Verstappen. Moest het een Koreaan zijn hoorde je hier niemand. De pure afgunst tegen alles dat uit NL komt is echt heel zielig. Sommigen zouden er zelfs professionele hulp voor moeten zoeken. Wat je hier leest is echt onwetendheid en triestigheid samen. Aka België.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Max had voor de 2de run de snelste tijd. Maar omdat hij bij de 2 de run de gele vlag negeerde zoals hij zelf toegaf in een interview wordt hij met 3 plaatsen bestraft wat logisch is. Maar dat is moeilijk te begrijpen voor de Max fans. En maar afgeven op de criticasters neen reglement correct toegepast.
  • Paul Hendriks

    5 jaar geleden
    Jammer dat een Mercedes alleen heel snel rechtuit kan rijden,het bochten werk is duidelijk een probleem en ja natuurlijk is verstappen de snelste op de technische stukken van het circuit is ook niet voor niets al 2 maal winnaar hier en dat met een auto die toch de mindere is van de topteams.
  • karel rondou

    5 jaar geleden
    eerlijk, laat me lachen. toppunt van arrogantie! gele vlaggen. IK zie ze. IK weet het. IK rij door. IK ben Max Verstappen! kereltje kan we F1 rijden maar hoe? wringt zich naar de top, tikje hier, tikje daar denkt dat hij op autoscooter aan het rijden is. wie kan hem fair play leren?