Alle Tesla's met Autopilot kunnen vanaf volgend jaar autonoom rijden, aldus Elon Musk
Volledig scherm
Alle Tesla's met Autopilot kunnen vanaf volgend jaar autonoom rijden, aldus Elon Musk © Tesla

“Alle Tesla's met Autopilot rijden begin volgend jaar volledig autonoom”

Alle Tesla's met Autopilot kunnen vanaf begin volgend jaar volledig autonoom rijden. Dat heeft Elon Musk laten weten aan zijn investeerders tijdens een conference call.

14 reacties

  • Manu Vandesande

    4 jaar geleden
    Zolang ik niet dronken vervoerd kan worden is de wagen niet autonoom
  • Gilles D'huyvetter

    4 jaar geleden
    Mijn ervaring met de tesla model 3 was indrukwekkender dan ik had verwacht. De auto remde voor dat ik nog maar door had dat er een persoon op mijn rijvak ging komen om in te halen. Absurd maar geeft toch wel een enorme boost aan veiligheidsgevoel.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Mr Saenen, men vergeet er wel bij te vertellen dat het bijna allemaal ervaren chauffeurs zijn die een Tesla kopen, met al wat geld op hun rekening, men zal er niet veel vinden van 18jaar of 16 on de vs. De grootste risico groep rijdt niet met een Tesla, dus die feiten zijn deftig uit hun context gerukt. En ook met de summon update, slaagt een Tesla nog niet om zonder ongevallen uit zijn parkeerplek te rijden. Zelfrijdende auto's in druk verkeer, zal nog lang duren..
  • Vandaele jiji

    5 jaar geleden
    Het Amerikaanse Tesla zit 2 straatlengtes voor op de concurrentie... Overheid zal dit pas toelaten als europese fabrikanten mee zijn binnen een jaar of 10.
  • Dirk Saenen

    5 jaar geleden
    Jan Cosemans, iedere verzekeringsmaatschappij geeft vandaag al korting. Uit onderzoek (schadecijfers) blijkt dat de AutoPilot better rijdt (minder schadegevallen) dan de menselijke piloot. Logisch, wij hebben maar twee ogen en een beperkt gezichtsveld. Wat al te vaak dan nog gericht is op de smartphone ipv op de baan.