De Amerikaanse president Donald Trump tijdens de persconferentie vandaag waarin hij bevestigde dat IS-leider Abu bakr al-Baghdadi werd gedood.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump tijdens de persconferentie vandaag waarin hij bevestigde dat IS-leider Abu bakr al-Baghdadi werd gedood. © Photo News

Iran na dood van IS-leider: “VS hebben hun eigen creatie gedood”

De VS hebben bij de militaire operatie tegen IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi hun eigen "creatie" gedood. Dat heeft de Iraanse minister van Informatie- en Communicatietechnologie gezegd op Twitter. 

15 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Juliette François: en jij lijkt te zijn vergeten of niet te weten dat het terrorisme groot is geworden dankzij de Golfoorlog van Bush sr. en de "War on Terror" van Bush jr.?
  • Marc Baert

    5 jaar geleden
    Alleen het hervormen van de grondwet die afstamt van een ver verleden ,moet aangepast worden aan de nieuwe tijden. Alles verloopt nu duizenden keer vlugger. En daarom moet bliksemsnel altijd alles kunnen aangepakt worden. We staan spijtig genoeg door te veel wegkijken Voor aankomende ergere problemen.
  • rudy liessens

    5 jaar geleden
    Daar zit iets in van pure waarheid , had amerika hun poten van irak afgehouden zaten wij hier in europa niet met de teroristiche aanslagen die hebben plaats gehad
  • Rik Connaerdt

    5 jaar geleden
    De Iraanse minister heeft gelijk: de VS hebben samen met het VK de hele regio gedestabiliseerd.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Er zit veel waarheid in wat hij zegt.