VRT
Volledig scherm
© VRT

James Cooke is de eerste gast in het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’

TVEric Goens stelt zijn eerste gast James Cooke voor. Hij brengt de spring-in-’t-veld geblinddoekt naar een plek aan de rand van het bos. Lang geleden begon zijn carrière bij theatergezelschap ‘Neon’ in Gent. Eric confronteert James met de beelden van deze eerste optredens. “Ik ben even in shock. Waar heb jij die beelden gevonden?”, vraagt de sidekick van Gert Verhulst zich af. 

4 reacties

  • Paul Stausens

    4 jaar geleden
    En toch maar oproepen tot staken bij de VRT. De onbetaalbare snoepreisjes houden niet op, en toch hebben ze geld tekort. Begrijpen wie kan.
  • Eddy Grysouille

    4 jaar geleden
    Alle negatieve kritiek die James te slikken krijgt maakt helm alleen maar beter en beter. Hij is sympathiek en gewoon dit maakt hem groot. Niet zoals vele dikke nekken die het scherm afschuimen en heel veel de "ik" persoon gebruiken,is het niet N.D.S. te tid dat ut es.
  • michele de paepe

    4 jaar geleden
    Waarom zou het niet goed komen? Hij is super sympathiek
  • Jan Delafontaine

    4 jaar geleden
    Goed. Laat die gast maar meespelen in programma's waar toch niet naar kijk.
  1. KIJK. Onverwachte wending in ‘Boer zkt vrouw’: stappen meisjes bij boer Thomas zelf op?
    TV

    KIJK. Onverwach­te wending in ‘Boer zkt vrouw’: stappen meisjes bij boer Thomas zelf op?

    Dina Tersago beloofde bij aanvang van dit ‘Boer zkt vrouw’-seizoen enkele onverwachte wendingen, en zondag is het zover. Vlak voor het keuzemoment waarbij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) één van de vier dames naar huis moet sturen, krijgt hij het gevoel dat niet alle vrouwen nog voor hem willen gaan. Dina Tersago komt ter plekke en legt Silke, Chloë, Amber en Fien op de rooster. Is er iemand die zelf de handdoek in de ring wil gooien?
  2. Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”
    TV

    Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

    “Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is sowieso al bijzonder voor de zangeres. Exact tien jaar geleden stond ze zelf in de finale van de wedstrijd, in het team van Koen Wauters. “Het is een privilege om van hem nog steeds tips en tricks te krijgen.”