De 19-jarige Harry Dunn.
Volledig scherm
De 19-jarige Harry Dunn. © Facebook

Ouders van doodgereden Harry Dunn (19) klagen regering-Trump en gevluchte diplomatenvrouw aan

De ouders van de doodgereden Harry Dunn (19) starten een juridische strijd tegen de Amerikaanse vrouw die het ongeval in Engeland veroorzaakte en daarna vluchtte door gebruik te maken van de diplomatieke immuniteit van haar man. Ook de regering van Donald Trump wordt door de ouders aangeklaagd omdat die de diplomatenvrouw beschermde. 

9 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Trump wou duidelijk enkel een mooie foto waarop hij als 'bemiddelaar' geportretteerd kon worden tussen de Amerikaanse vluchtelingen en de Britse ouders. Nadien zou voor hem de kous af zijn. Foto-moment achter de rug, iedereen blij, toch? De ouders hebben overschot van gelijk hier niet in mee te willen gaan en klacht in te dienen. Echter geloof ik dat eender welke president van de VS het uitleveren van dergelijke daders zou blokkeren.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Gino De Neef: als je bedenkt hoe Trump onlangs de Zweedse premier onder druk zette om Rocky Asap vrij te krijgen, heeft Trump daar àlles mee te maken! Hier heeft hij nét hetzelfde gedaan, nl. proberen om een Amerikaans staatsburger ongestraft te laten wegkomen met een misdaad gepleegd in het buitenland!
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    “De Trump-regering toont zich niet alleen vastbesloten in het overtreden van internationale wetten, regels en conventies over diplomatieke immuniteit": laat die laatste drie woorden maar weg: de Trump-regering toont zich sowieso vastbesloten in het overtreden van internationale wetten, regels en conventies. En die "stunt" die Trump had voorbereid was het laagste van het laagste en toont nog maar eens zijn compleet gebrek aan empathie en fatsoen!
  • Anne Callebaut

    5 jaar geleden
    Als je vlucht zoals zij deed is ze schuldig.Diplomaat op of af. Stop met deze onnozele titels.
  • Gino De Neef

    5 jaar geleden
    Wat heeft Trump daar mee te maken?