Greta Thunberg.
Volledig scherm
Greta Thunberg. © AP

Ook Greta Thunberg verrast door uitstel klimaattop

Ook de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg is verrast door de beslissing van Chili om de VN-klimaatconferentie (COP25) wegens het sociaal protest toch niet te organiseren. 

27 reacties

  • Gilles Standaert

    4 jaar geleden
    Wanneer gaan ze eens beseffen dat de wereld geen vrije kunst campus is?
  • Jean vrancken

    5 jaar geleden
    Toen mijn kinderen tieners waren hadden ze ook een mening met vallen en opstaan begrijpen ze nu hoe de wereld werkelijk in elkaar zit Dus Als je als tieners al geen eigen mening mag hebben over klimaat ,vrede ,dierenwelzijn enz . Is de kans groot dat je later als je volwassen wordt een zuur mens wordt die alleen maar zaagt en klaagt maar nooit iets doet aan de problemen
  • Armand Placide

    5 jaar geleden
    Wim Velghe uit Gent. Dat er een probleem is met het klimaat door de mens, klopt!! Dat ze haar tenminste bezig houd met een echte studie, i.p.v. haar tijd te verdoen met aandacht te trekken. Zo problemen los je niet zo maar op, dit is een proces van 10 a 20 jaar.
  • Dirk De Graaf

    5 jaar geleden
    Ik dacht dat het hen enkel om het klimaat te doen was ? Dat zowel zij als Anuna de revolterende Chileense bevolking steunt toont duidelijk aan dat ze politiek gestuurd worden. Gewoon voorgekauwde tekst, komt niet van haarzelf.
  • Claudia Rosseel

    5 jaar geleden
    Ze schreeuwen moord en brand omdat hun wereld vergaat... maar er zijn in de wereld ergere dingen aan de gang dan al wat deze tieners ooit hebben meegemaakt of zullen meemaken in hun leven.