Gilles De Schryver
Volledig scherm
PREMIUM
Gilles De Schryver © Ghyselinck

Gilles De Schryver wil een aanwezige vader zijn voor dochtertje Olivia Coco: “Draaidagen van achttien uur, dat kan ik me niet meer permitteren”

Showbizz“Vrijdag kreeg Kristyna weeën, maandag stond ik terug op de set.” Olivia Coco, Gilles De Schryvers (34) eerste dochtertje, werd geboren toen hij volop aan het draaien was voor de film ‘Torpedo’. Veertien maanden later heeft Gilles z’n agenda afgeroomd om haar eerste woordjes en stapjes mee te maken. Al begint zijn goesting om te spelen weer te kriebelen, vertelt hij in Dag Allemaal. 

0 reacties

  1. Hoogst uitzonderlijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten
    Play
    TV

    Hoogst uitzonder­lijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten

    Veel drama in de negende aflevering van ‘Boer zkt vrouw’. Zowel voor boer Martijn (35) als Thomas (29) is het tijd om één van hun uitverkoren vrouwen naar huis te sturen. Martijn moet Lynnsie troosten bij haar vertrek, maar bij boer Thomas kiezen Silke en Chloë er zelf voor om op te stappen. “Het blijft vriendschappelijk”, klinkt het. Bij boerin Sanne biecht Robin op dat hij vlinders in zijn buik heeft, maar die gevoelens zijn nog niet wederzijds.
  2. “Ik kan moeilijk zien hoe hij hier zal aarden”: prinses Madeleine en haar man verhuizen terug naar Zweden, maar dat roept vragen op
    PREMIUM
    Royalty

    “Ik kan moeilijk zien hoe hij hier zal aarden”: prinses Madeleine en haar man verhuizen terug naar Zweden, maar dat roept vragen op

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”