© Petra Maes

© Petra Maes

© Petra Maes

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Recor nodigt oud-werknemers uit voor rondleiding

Na de lancering van de Inspiration Days van Recor Home, die zorgden voor een ware overrompeling in de gebouwen van Recor in Hasselt, stunt Recor opnieuw: deze keer met familie en vrienden van gepensioneerde oud-werknemers. Zij mochten tijdens het 'Recor Alumni Event' even terug op de werkvloer staan.

Petra Maes

Recor viert zijn 70-jarig bestaan met iedereen. Deze keer was het de beurt aan de gepensioneerde oud-werknemers. Zij kregen een uitnodiging in de bus om samen met familie en vrienden een kijkje achter de schermen te komen nemen.

Er is immers de laatste jaren veel veranderd in het Hasseltse familiebedrijf: er werd een nieuw merk gelanceerd (Recor Home), de automatisering van de meubelfabriek werd grondig aangepakt, er kwam een Design Center, een voltallige marketingafdeling en nog veel meer.

Vele werknemers hebben vele werkjaren bij het bedrijf op de teller staan en hebben ervan genoten om tijdens het 'Recor Alumni Event' terug even op de werkvloer te staan om de sfeer van weleer op te snuiven. De familie Corthouts maakte tijd om al deze mensen te verwelkomen en met verhalen ‘uit de oude doos’ werd dit Alumni Event op geslaagde wijze afgesloten. Op naar de volgende 70 jaar!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer