• Laurent Depoitre Goal 24'
  • Roman Jaremtsjoek Goal 84'
  • Igor Plastoen Goal 90'+4'

AA Gent pakt in absoluut slot nog punt tegen Anderlecht na spektakelmatch

Belgisch voetbalAnderlecht heeft op de valreep de zege uit handen gegeven tegen AA Gent. In minuut 94 knikte Plastun de gelijkmaker binnen na een meer dan vermakelijke pot. 3-3. Een zware dobber voor paars-wit, dat na twee goals van Roofe op koers zat voor een 10 op 12 onder Vercauteren.

51 reacties

• joachim albert

4 jaar geleden
    4e scheidsrechter geeft extra tijd aan, als VAR tussenkomt en spel stil ligt, komt er tijd bij, gisteren dus minstens 5 minuten en extra tijd van de extra tijd, dus minimaal 6 minuten er bij. Reglement is reglement.
  • eduard janssens

Wat heeft Gent toch kansen de nek omgewrongen , als die erin hadden gezeten had Anderlecht verloren
  • Alex Vercauteren

Met Dejaegere in de ploeg kan Gent nooit winnen. Wat een geklungel!
  • Eric Severijns

Rik, blijkbaar heb jij alle waarheid in pacht, voorafgaande aan de laatste goal, is er wel degelijk buitenspel en als je er dan later gebruik van maakt geld de buitenspelregel wel degelijk. De VAR heeft dus weer eens gefaald, trouwens eerder had Vadis rood moeten krijgen voor zijn bewuste trap op de achillespees van Salemaekers.
  • St V riel

inderdaad jolan, jan en didier, Anderlecht wordt altijd bevoordeeld, daarom krijgen ze een fake penalty tegen en jan als de penalty van Anderlecht geen penalty is wat ga je dan zeggen van die pen. van gent. En inderdaad, de 3° goal van gent is geen buitenspel. Maar zoals steeds, de jonkies moeten nog veel leren.