Turkse troepen en door Turkije gesteunde Syrische rebellen aan de grensstad Ras al-Ain tijdens het Turks offensief in het noorden van Syrië.
Volledig scherm
Turkse troepen en door Turkije gesteunde Syrische rebellen aan de grensstad Ras al-Ain tijdens het Turks offensief in het noorden van Syrië. © AFP

Turkije levert Syrische mishandelde soldaten uit aan Russen

Turkije heeft gisteravond laat achttien soldaten van het Syrische regeringsleger overhandigd aan Russische troepen. De soldaten waren eerder deze week opgepakt in de Syrische grensstad Ras al-Ain, meldt het Syrisch observatorium voor de mensenrechten (SOHR).

7 reacties

  • Ludovic De Beuckeleer

    4 jaar geleden
    en daar blijven we handel mee drijven , boycot de turkse produkten of al wat daar gemaakt word.
  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Wat hadden ze daar Anders verwacht . Als je als Diktator ex IS militanten in zet om je oorlog uit te vechten gebeuren er ongeregeld heden. En dat is nog zacht uit gedrukt.. wacht tot het stof gaat liggen en mogelijk komen dan de echte oorlogs misdaden ooit boven water. Dat Europa hier geen volledige handels embargo tegen Turkije afkondigde .
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Hopelijk kunnen de Koerden hun grond verdedigen en houden want Turkije heeft daar niets te zoeken en die Erdogan is een heel raar mannetje met smerige handelingen.
  • Norbert Bauwens

    4 jaar geleden
    Dus als Erdogan het in zijn hoofd krijgt om ons aan te vallen moeten we op net veel menselijke behandeling rekenen.
  • Marc Hayen

    4 jaar geleden
    Turkije is toch dat land wat bij de EU wil?