Twitter/Greta Thunberg
Volledig scherm
© Twitter/Greta Thunberg

Ook Greta Thunberg viert Halloween: “Blijkbaar hoef ik me niet eens te verkleden”

KlimaatHet is ook de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg niet ontgaan dat het Halloween is. Op Twitter vertelt ze dat ze het griezelfeest thuis niet viert, maar dat ze het toch eens wil proberen. En dat gaat makkelijk dan gedacht, zo klinkt het: “Blijkbaar hoef ik me niet eens te verkleden!!”

54 reacties

  • René Mattyns

    4 jaar geleden
    Save the earth, dan kijk ik eens rond en naar de lucht, trek een smoel, en dan is dat zo weer over.De nodige Co² producerend voor de bommen hier, het park naast de deur.Mijn wagen rijd op iets wat ooit Co² is geweest.Co² circulatie, wereldwijd gezien, niemand die het weet.Opwarming oceanen? Polycarbonaat, warmtetransport over land, leven diep in de wateren, niemand die het weet.Normaal dus en niet van wakker liggen.Goede uitvindingen die gevaar opleveren voor the moneygrabbers, hola maar
  • Emile De Smedt

    4 jaar geleden
    Klimaat is veranderlijk.Al eeuwenlang.Maar een wereld vol windmolens,velden vol zonnepanelen evenmin zicht.En dan maar zoeken naar plantje,bloemetje,vlinders en vogeltjes?Beekjes zonder visjes nog kikkers.
  • Manuela Lespagnard

    4 jaar geleden
    Ze verschijnt overal op de media, dan is het toch niet nodig om zoveel te reizen en school te missen. Daarbij, dat ons milieu naar de vaantjes is wisten we nu al jaren. Daar hebben we niemand voor nodig om dat nog eens te herhalen. Da's allemaal om in de belangstelling te komen. Iets uitvinden dat ons milieu echt kan helpen, dat hebben we nodig, gezaag niet.
  • ANN LIMBOS

    4 jaar geleden
    Troost u Greta, ik ook niet !
  • Oisin Macdara

    4 jaar geleden
    het is onmogelijk om met zonnepanelen en windmolens alles draaiende te houden. De economie zwaar crashen en velen zullen het niet overleven.