© pn

Dit is de geheime datingapp waarop beroemdheden een lief zoeken

Single beroemdheden zul je niet gauw tegenkomen op Tinder en andere bekende datingapps. Zij

swipen

en

liken

op Raya, een app voor de rijke en beroemde vrijgezellen die liefst onder de radar wil blijven.

vwh

De app is gratis te downloaden en omschrijft zichzelf als een ‘een privaat netwerk voor mensen in de creatieve sector’. Hoewel iedereen de toepassing mobiel kan installeren, kan je die daarom nog niet meteen gebruiken. Je dient je eerst aan te melden op basis van je Instagramgegevens. Als de hele procedure hebt doorlopen, krijg je de melding dat je aanvraag om Raya te gebruiken is ingediend.

Wat volgt is een interne selectieprocedure en die is volgens lifestylemagazine Nylon heel streng. Er wordt onder meer rekening gehouden met jouw aantal volgers op Instagram. Met minder dan vijfduizend is het naar verluidt heel moeilijk om geselecteerd te worden. Daarnaast is het mooi meegenomen als iemand in je contacten de app al gebruikt en je een job hebt in de 'creatieve sector', zoals actrice, regisseur, model, ontwerper, .... Volgens het blad speelt ook het uiterlijk een belangrijke rol bij de selectie.

Als je wordt uitgekozen, dan betaal je 7,99 dollar lidmaatschap per maand en mag je niets over de app vertellen om de privacy van de sterren die je tegenkomt te garanderen. Een paar medewerkers van Nylon hebben een account op de geheime datingsite en konden het toch niet laten om enkele beroemdheden die zagen passeren even op te lijsten. Een overzicht: dj Avicii, model Cara Delevingne, actrice Ruby Rose, actrice Sharon Stone, producer Diplo, zanger Joe jonas, modeontwerper Alexander Wang, muzikant Moby, acteur Matthew Perry, acteur John Cusack, muzikant Fred Durst en acteur Elijah Wood.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Seks & Relaties