Selina De Maeyer/VRT
Volledig scherm
© Selina De Maeyer/VRT

‘Dag Sinterklaas’ is helemaal terug: ontdek hier de eerste beelden van de gloednieuwe reeks

TVOp 6 december is het nog even wachten, maar ondertussen zit Sinterklaas niet stil. Speciaal voor alle Ketnet-kijkers - en stiekem ook voor alle millennials - stuurde hij al een vroeg sinterklaascadeau op vanuit Spanje: de allereerste beelden van de gloednieuwe reeks ‘Dag Sinterklaas’. De grote kindervriend heeft daarnaast nóg een verrassing klaar: Sinterklaas laat weten op 16 november te zullen arriveren in Antwerpen. 

8 reacties

  • kevin willems

    5 jaar geleden
    Neeeee iets dat zo mooi was zulke mooie herinneringen geeft en ik me dochter ook wil mee geven. Wordt kapot gemaakt door geen zwartepiet meer te gebruiken !!! Schande elk kind weet gelijk dat het nep is dat zwarte piet en Sinterklaas niet bestaan want eerst waren ze zwart nu opeens niet meer kinderen zijn niet dom. Zulk mooi feest helemaal kapot gemaakt door stel apen die zich beledigd voelen maar weigeren de History te onderzoeken moeten wij ons aanpassen ??? Dacht het niet !!!
  • Leo De Bruyker

    5 jaar geleden
    De mijter van de sint is nu opvallend zonder kruis. Alweer een afkolving van christelijke traditie.
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Als er geen échte zwarte Piet bij is hoeft het hier niet.
  • Rachel Cousse

    5 jaar geleden
    Dit is niet het Sinterklaas feest hoe wij het al jaar en dag kennen. Hoe wij zijn opgegroeid en hoe onze (klein-) kinderen het beleefden. Maar ach, binnen een jaar of 10 wordt er geklaagd, gezeurd en verweten dat het enkel witte Pieten zijn met wat roet op hun gezicht, en zijn we racisten omdat er geen zwarte Pieten naast Sinterklaas mogen lopen.
  • Ronny Baute

    5 jaar geleden
    En natuurlijk is Zwarte Piet politiek correct niet zwart. Weer een toegeving aan de jaarlijkse zagers die onze cultuur onderuit halen.