Nancy Pelosi en Donald Trump.
Volledig scherm
Nancy Pelosi en Donald Trump. © AFP

Nancy Pelosi: “Afzettingsprocedure tegen Trump moet waterdicht zijn”

De afzettingsprocedure tegen de Amerikaanse president Donald Trump moet "waterdicht" zijn, als die officieel wordt gestart. Dat zegt de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi. “We hebben ook nog geen beslissing genomen of we de president willen gaan afzetten”, aldus de Democrate.

5 reacties

  • Victor Munster

    4 jaar geleden
    Allemaal weggegooid belastingsgeld en een buitensporige profileringsdrang in de aanloop naar de verkiezingen van volgend jaar. En Biden? Die verdwijnt in de komende maanden geruisloos uit de presidentsrace.
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    @guido Bervoets , je bent links of rechts . Er is geen middenweg meer , en de trouw moet 100% zijn . Ook al schiet je grote leider je dochter neer het zal wel de andere partij geweest zijn die hem zover kreeg . Ik persoonlijk heb rechtse en linkse meningen , tegenwoordig kan dat niet meer je bent of het ene of het andere en niet tussen de twee.
  • Johan Strijbol

    4 jaar geleden
    Het zal niet lukken en Trump wordt helaas herkozen
  • Jeroen Beckers

    4 jaar geleden
    Pelosi is een vrouw met ballen die zich van de extreme intimidaties van de oranje gek niks aantrekt. Respect!
  • guido Bervoets

    4 jaar geleden
    Zelfs al wordt The Donald schuldig bevonden - en dus bewezen misbruik heeft gemaakt van zijn positie om andere landen te chanteren om zijn verkiezingen te steunen, misbruik heeft gemaakt van overheidspersoneel, zijn ministers en belastinggeld voor persoonlijke doeleinden, gelogen en bedrogen heeft en iedereen heeft belazerd, is de kans dus heel klein dat de republikeinen in het congres zijn aftreden zal bevelen. Fraai hoor - dan zijn de VS officieel geen rechtsstaat meer.