© PDR

Ticketverkoop Antwerpen Proeft gaat dit weekend al van start

Al dit weekend, op zaterdag vanaf 10u, gaat de online ticketverkoop voor Antwerpen Proeft van start. De elfde editie van het culinair festival heeft volgend jaar plaats van vrijdag 28 april tot en met maandag 1 mei.

il

Bekende koppen, toprestaurants en de betere foodtrucks bieden op Antwerpen Proeft signatuurgerechtjes aan. Kookdemonstraties, culinaire workshops en kooklessen met AEG-professionals zijn een andere attractie van het culinaire festival aan de Waagnatie op het Eilandje.

"We merken dat heel wat mensen nu al kaartjes willen kopen", vertelt organisator Claudia Engelen. "Onze tickets zijn blijkbaar een perfect kerstcadeau."

Gratis welkomstdrankjeEen dagticket, altijd inclusief een gratis welkomstdrankje op het festival én een waardebon voor een gratis huisaperitief bij een deelnemend restaurant naar keuze, kost in voorverkoop 7 euro. Ter plaatse, van vrijdag 28 april tot maandag 1 mei 2017, is het tarief 9 euro.Online tickets vind je vanaf zaterdag 10 december vanaf 10u op website www.antwerpenproeft.be

Deelnemers

Antwerpen Proeft geeft ook al tien namen prijs.Jaro & Hanne, winnaars eerste seizoen 'Mijn Pop-uprestaurant', met restaurant Den Druiventros, nieuwkomer in restaurantgids Gault&Millau

Chocolatier-patissier DelRey, sinds 1948 dé Antwerpse referentie en opgenomen in culinaire gids Chocolaterie & Patisserie van Gault&Millau

Restaurant Balls & Glory van tv-kok Wim Ballieu

Brasserie Boulevard (Sint-Martens-Latem) van Sam D'Huyvetter en Thomas Schmidt, twee jonge talenten uit de stal van driesterrenchef Peter Goossens

Restaurant B23 van Kevin De Backer, opgenomen in restaurantgids Bib Gourmand van Michelin en nieuw in Gault&Millau

Restaurant De Kleine Zavel, in 2015 beste Antwerps restaurant in culinaire gids ZUCSU en in 2016 gouden award Meest Klantvriendelijke Allroundrestaurant bij Horeca Awards Belgium

Restaurant Ruggeri (Brasschaat), in 2016 zilveren award Meest Klantvriendelijke Allroundrestaurant bij Horeca Awards Belgium en nieuw in Gault&Millau

Gastronomisch visrestaurant Nemo van jonge Antwerpse belofte Michael Wauters, nieuw in Antwerpen

Slagerij-atelier Millevaches, met als dirigent topchef Robrecht Wissels, nieuw in Antwerpen

Restaurant Spetters van sterrenchef Laurent Smallegange uit het Zeeuws-Vlaamse Breskens

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER