Leonardo en Greta.
Volledig scherm
Leonardo en Greta. © Instagram

Leonardo DiCaprio ontmoet klimaatactiviste Greta Thunberg: “Ze is een leider van deze tijd”

ShowbizzLeonardo DiCaprio (44) heeft vrijdag de 16-jarige klimaatactiviste Greta Thunberg ontmoet. De twee spraken met elkaar over hun gedeelde passie en de acteur was diep onder de indruk van de Zweedse tiener, schrijft hij op Instagram.

30 reacties

  • Leo Duym

    4 jaar geleden
    @Yannick Willemstein, wat je zegt klopt, LD zet zich in voor het milieu, maar het is de mentaliteit van: niemand mag in het water sch..ten, behalve ik, want ik doe veel om het proper te maken en ik ben ook niet de eerste de beste. Precies dat zijn maffiose praktijken.
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Niet het vliegtuig de cruises ..de auto's of welk vervoer ook moet bekritiseerd worden, de investeerders en de wereldleiders moeten zo snel mogelijk alle vervoer proper maken en dat doen ze niet zolang ze enorme kassa kassa winsten in olie en Co ontvangen. Daar ligt het probleem.
  • Chris Devlaeminck

    4 jaar geleden
    Hoe groot zou de ecologische voetafdruk van DiCaprio zijn? Zeggen dat je hard met het klimaat en milieu begaan bent en aan de alarmbel trekken is makkelijk als je in welvaart opgroeit. Of het mogelijk is de opwarming tegen te gaan met een verwachte groei van de wereldbevolking tot 10,87 miljard tegen 2010 is een ander verhaal. Iedereen wil welvaart. Zie de reden waarom de klimaattop in Chili niet doorgaat. Misschien terug naar een tijd waar enkel een beperkte elite van welvaart kan genieten?
  • freddy cardoen

    4 jaar geleden
    Met een privejet vliegen en dan zeggen dat je begaan bent met het milieu . Kan het nu nog een beetje hypocrieter .
  • An Peeters

    4 jaar geleden
    Iemand die Leonardo beschrijft als iemand die geeft om het milieu weet niet waarover hij spreekt, de acteur neemt vaak zijn vliegtuig, luxecruises, en telkens gaat het vrij grote afstanden. Weer ene die vindt dat we iets voor het milieu moeten doen, maar die zijn eigen levensstijl niet eens in vraag stelt. Spreken op milieuconferenties, documentaires maken enz maakt dit niet goed. Die gast heeft bij mij geen recht van spreken.