De Britse premier Boris Johnson
Volledig scherm
De Britse premier Boris Johnson © AP

“Boris Johnson stapt af van brexit zonder deal”

De Britse premier Boris Johnson laat het idee van een brexit zonder overeenkomst varen. Dat schrijft hij in een verkiezingsmanifest voor zijn Conservatieve partij dat is ingezien door de krant The Times.

9 reacties

  • Leopold Vanhoof

    4 jaar geleden
    En gaat het Verenigd koninkrijk Schotland kwijt spelen.
  • gerrit willems

    4 jaar geleden
    Toen de Britten bij de Europese gemeenschap waren lagen ze steeds dwars wanneer er beslissingen moesten genomen worden . Nu komen ze onderling ook al maanden niet overeen , complete chaos . Ik denk dat we beter af zijn zonder de Britten.
  • Rony Schouteere

    4 jaar geleden
    De postjesjager bij uitstek. Wat blijft er nog over van zijn doelstellingen en ferme uitspraken. Het Europarlement maakt zich mede belachelijk ivm voortdurende uitstel te geven aan de britten. Niet te geloven hoeveel die Mannen en Vrouwen verdienen tov de burgers! En dit om feestelijke maaltijden te verorbenen en onkostennotas en plus in te dienen.
  • Gerti Niesten

    4 jaar geleden
    Waarom doet het Europees bestuur zo moeilijk om de Britten los te laten.? Er wordt nooit verteld hoeveel geld elk land jaarlijks betaald aan Europa. Momenteel is wel overal een grote chaos.Verplicht door de EU om een hoop vreemde mensen met ander taal en leefgewoonten op te vangen zonder tegenwaarde. Het wordt tijd dat ieder land terug orde krijgt in eigen land.
  • Peter Berg

    4 jaar geleden
    Toch maar oppassen met deze kerel. Zou niet de eerste zijn die verkiezingsbeloftes niet nakomt. Trouwens, als je kijkt naar de Europese verkiezingen zou er wel eens een heel andere uitslag kunnen komen. Brexit party en Lib Dems als winnaars en Conservatieven en Labour als verliezers.