Craig Bellamy (links) met Simon Davies en Vincent Kompany.
Volledig scherm
Craig Bellamy (links) met Simon Davies en Vincent Kompany. © Photo News

Beloftentrainer Craig Bellamy over de verschuivingen bij Anderlecht: “Er is maar één baas... Vincent Kompany”

Jupiler Pro LeagueCraig Bellamy, bij Anderlecht de dag van vandaag coach van de U21, vertelt in een interview met ‘The Times’ over zijn eerste maanden in paars-witte loondienst. De gewezen Welshe international gaat ook in op de verschuivingen in de hïerarchie die zich de voorbije weken in het Astridpark voordeden. “Er is maar één baas... Vincent Kompany.”

17 reacties

  • Ludo Dierckx

    4 jaar geleden
    Craig Bellamy….in zijn voetbaldagen liep alles niet altijd gesmeerd...en heeft gehopt van club naar club...ver overroepen voetballer...check You Tube...en blijkbaar als coach gemis aan 'brains'....Anderszijds dat RSCA de kaart van de jeugd trekt kan ik alleen maar toejuichen...wel er bewust van zijn, dat resultaten op zich zullen laten wachten...logisch, uitdagend, maar belonend...
  • Frederik Janssens

    4 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat Vercauteren Luckassen niet centraal in de verdediging zet ipv rechts. Dat lijkt mij beter.
  • Frederik Janssens

    4 jaar geleden
    Dat Kompany zich er maar niet veel meer mee bemoeit, hij heeft al genoeg kapot gemaakt. Vercauteren moet de volledige leiding krijgen als hoofdtrainer en Kompany moet alleen speler zijn. Speler en trainer zijn tegelijk gaat sowieso niet. Onder Kompany had Anderlecht verloren tegen Gent. Nu is een gelijkspel nog redelijk goed als je rekening houdt met het grote aantal belangrijke spelers die geblesseerd zijn. Maar als je 3-1 voorkomt mag het nooit nog 3-3 worden.
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Die jonge gasten van 17, 18 jaar zullen binnen twee jaar weg zijn, er lopen nu al enkelen naast hun schoenen. Dat is het lot van alle Belgische ploegen, ze worden jong opgesteld spelen één of twee seizoenen en ze zijn weg. De ploeg kan opnieuw beginnen, en daar zal een BeNe competitie ook niks aan veranderen.
  • Jan Van Rompaey

    4 jaar geleden
    Zeer domme uitspraak.