Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
3
EINDE
0
KV Kortrijk KVK
  • 3' 21' Goal Hans Vanaken
  • 68' Goal David Chidozie Okereke

Herfstwandeling op Jan Breydel: ook Kortrijk maakt kennis met Brugse machine

Jupiler Pro LeagueHerfstwandeling in Jan Breydel voor Club Brugge, waar KV Kortrijk makkelijk opzij werd gezet. Vanaken besliste met twee goals al vroeg de match die er nooit één was.

9 reacties

  • René Behets

    4 jaar geleden
    Zo geweldig speelt Club niet hoor!
  • Rudy Vander Elst

    4 jaar geleden
    De strafschop was er geen en zo is het niet moeilijk om de tegenstander te destabiliseren. Brugge en zekers Vanaken worden opgeblazen, zijn een sipele club die momenteel het geluk hebben dat de andere ploegen het een beetje laten afweten, zullen zien na nieuwjaar.
  • Kaatje Van Rossem

    4 jaar geleden
    Provinciaal voetbal in ons arm landje.
  • Frederik Lootens

    4 jaar geleden
    Ze mogen gelukkig zijn bij Club dat de Belgische voetbalcompetitie niet keihard is.Anders zouden ze Europees een zinkend schip zijn .Nu kan de trainer de Belgische voetbalcompetitie gebruiken als training,om dan Europees tussen twee matchen in ,alles te geven.Als je wilt op alle fronten meedoen, moet je een miljardenbudget hebben, wat in Belgie onmogelijk is.
  • Dirk Loockx

    4 jaar geleden
    Als je voor een andere ploeg supportert dan Club Brugge en je vindt dat jou ploeg het beter zou doen in de Champions league, dan mag je daar commentaar op geven. Ik supporter voor mijn Club en niet tegen een andere club. Ik vond de penalty ook licht. Maar dan was het maar 2-0 ,das ook goed. Club zal nog wel een deel punten laten liggen ook maar de kwaliteit in de kern is gigantisch en zal alles overstijgen dit seizoen.