Van der Poel in Ruddervoorde: “Het WK veldrijden is het doel deze winter, de Vuelta kan een nieuwe uitdaging zijn”

VeldrijdenMathieu van der Poel is weer crosser. De wereldkampioen rijdt in Ruddervoorde zijn seizoensopener na een pauze na het WK wielrennen op de weg. En hij wil meteen winnen, dat vertelde hij aan VTM. 

11 reacties

  • Francois Rediger

    4 jaar geleden
    spijtig dat de meeste van wielrennen geen kaas gegeten hebben. VDP de cros kapot maken is prullenpraat van bovenste plank. zit steeds te genieten van zijn rijkunst met power bij iedere cross of wegwedstrijd.En mentaal steekt het niveau torenhoog boven de afgunstige Vlaming mentaliteit.
  • Jan Van Den Bergh

    4 jaar geleden
    Wint zonder pech alle crossen waar hij aan deelneemt . Nys kreeg regelmatig eens op zijn doos van Stybar , Albert , Wellens ,.... Dat zal nu niet het geval zijn .
  • Pascha Van Rossem

    4 jaar geleden
    Men kan "de loser" uithangen door in een hoekje te gaan wenen ... of men kan een vuist maken en zelf gaan voor de overwinning. Als men voor de strijd begonnen is al de handdoek in de ring gooit dan zal hij inderdaad blijven winnen ...
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    jos hurkmans het startgeld van VDP en van aert zal niet veel verschillen en weet je wat de cross kapot maakt , de jalousie van de vlamingen ! die kunnen het niet kroppen dat de hollanders de klak zwaaien in de cross net als in het voetbal . Als mathieu 2x geklopt word door een belg is er terug 10 000 man op de cross
  • Jan Van Rompaey

    4 jaar geleden
    Waarom kunnen de andere crossers niet volgen ? Slechte training, slechte voeding, slecht lichamelijke conditie? Slechte begeleiding ? Of zijn ze allemaal te soft ?