.
Volledig scherm
. © RV

Sloop- en heropbouwpremie verlengd tot eind 2020

Woon. De Vlaamse regering besliste om de sloop- en heropbouwpremie te verlengen tot eind 2020. De premie, die7.500 euro bedraagt, liep normaal af op 31 oktober.

4 reacties

  • dirk de vreese

    4 jaar geleden
    ik heb die premie gekregen wat nog altijd 30.000 € verschil is als zou de bouw aan 6% zijn . De strengere normen epb premieaanvragen zoeken naar aannemer maakte dat ik binnen de 2 jaar nog niet daar kon wonen wat me nog eens een boete van 15.000 € opleverde van de registratie. Groen dak, zonnepanelen en andere milieuvriendelijke investeringen kan ik wel vergeten , en wat was het doel van deze premies ? tip wacht even tot 2021 dan is t 6% en spaar je veel uit
  • dirk de vreese

    4 jaar geleden
    heb het gedaan , btw verschil is toch meer dan 30.000 € en door aanvraag premie epb en al het verdere administratieve geleuter en gezoek naar aannemer niet binnen de 2 jaar daar kunnen gaan wonen wat me nog eens 15.000 € boete oplevert van de registratie. wacht liever nog tot 2021 dan is dit voor iedereen 6 % . groene milieuvriendelijke inspanningen zoals zonnepanelen en groen dak kan ik niet meer doen wegens te kostelijk. En wat was het doel alweer van die premie ?
  • monique bolen

    4 jaar geleden
    Ze gooien ze plat de huizen hier om appartementen op te zetten, er staan er nog niet genoeg dat ze niet aan de straatstenen kwijt raken.
  • Fonske Beys

    4 jaar geleden
    Bij nieuwbouw betaal je wel 21 % BTW en bij verbouwing 6 % BTW .Verschil is meer als 7500 € . Deze (r)overheid geeft niet ,zij nemen enkel .