Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze Anderlecht-watcher: “De schrik om te verliezen is blijkbaar groter dan de drang naar overwinningen”

AnderlechtHet huis van wantrouwen. Zelfs tegen Cercle Brugge ging Anderlecht ineens aan het twijfelen, waardoor het bijna het deksel op de neus kreeg. “De optimisten zullen vertellen dat we voldoende kansen afdwongen, de pessimisten dat we aan puntenverlies ontsnapt zijn”, haalde Frank Vercauteren de schouders op. Maar toen viel ineens de 2-1. En werd Anderlecht angstig.

7 reacties

  • Allard Emile

    4 jaar geleden
    Eddy Van overstraeten, ja maar toch heeft Brugge angst dat Anderlecht PO1 haalt! Die zijn meer nuchter dan jij en ze weten zeker dat Anderlecht nog sterker zal terugkomen! Maar geniet van uw euforie want er komen altijd andere tijden!
  • jozef van riel

    4 jaar geleden
    Wat voor zever is dat nu weer!! Met een 'normale' afwerking is de einstand 5 of 6 - 1!!
  • Frederik Janssens

    4 jaar geleden
    Dit komt omdat er veel te veel jongeren in de ploeg staan. Die kunnen met de druk niet omgaan. Hopelijk komen de geblesseerden snel terug zodat er weer 'oudere' matuurdere spelers in de ploeg komen. Of breng bijv. o.a. Chipciu terug in de ploeg, is geen slechte speler en heeft meer ervaring. Nu staat er veel te veel jeugd in de ploeg.
  • Eddy Van overstraeten

    4 jaar geleden
    Ne simpele middenmoter
  • Vercruyssen Willy

    4 jaar geleden
    Verdienden niet te winnen afgekeurd doelpunt was er wel een dus gelijk spelen was eerlijker geweest falende var en arbitrage