Ferrari-rijder Vettel en Max Verstappen.
Volledig scherm
Ferrari-rijder Vettel en Max Verstappen. © AFP

Verstappen maakt geen vrienden bij Ferrari met uitspraak over “valsspelen”: “Hij heeft geen flauw idee waar hij het over heeft”

Formule 1De afgelopen races was Ferrari keer op keer het te kloppen team. De Italiaanse renstal had veruit de hoogste snelheid, maar daar was dit weekend in de Verenigde Staten plots niets meer van te merken. Toevallig nadat Red Bull de FIA had gevraagd om opheldering te geven over technische regels omtrent de brandstoftoevoer. Ferrari noemt de uitlatingen van Verstappen “slecht voor de sport”.

74 reacties

  • Peter Thys

    4 jaar geleden
    Leclercq deed een pitsstop meer om zo de snelste tijd gedurende de race te rijden met nieuwe banden.Het leverde hem 1 extra punt op maar ook door de pitsstop een veel grotere achterstand op (om en bij de 20 sec of meer)
  • Frederik Janssens

    4 jaar geleden
    Nee Peet V Gilst. Een Belg is slimmer en denkt eerst na over de gevolgen als hij zo'n dingen zegt en zegt ze daarom niet.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Juist ,denk niet dat ie weet hoe een motor in elkaar steekt en werkt,heeft niet direct een ingenieur opleiding.Zolang er speling is in reglementen en interpretatie's hoe je tekst en voorschriften kan opvatten en daar op inspeelt doe je niks mis.Moet vooral zijn mond houden,beter voor zijn carriere.Bij Mercedes en Red Bull loopt met zeker-heid ook niet alles volgens boekje maar zolang men niet betrapt wordt gat men door ,hoe verklaar je anders de enorme afstand tot andere teams.
  • eduard janssens

    4 jaar geleden
    Max heeft gelijk !!
  • WILFRIED DE WILDE

    4 jaar geleden
    Wanneer je zijn vader zou kennen dan weet je onmiddellijk uit welke stal hij komt.