DeGeneres gaf Anae een warme knuffel én de twee kregen een sweater mee. Daar vielen ze op de luchthaven - moe maar dolblij - mee in slaap.
Volledig scherm
PREMIUM
DeGeneres gaf Anae een warme knuffel én de twee kregen een sweater mee. Daar vielen ze op de luchthaven - moe maar dolblij - mee in slaap. © RV

Eén groovy dansje en plots zien 4,5 miljoen Amerikanen hen op tv: de Belgen waar Ellen Degeneres en Meghan Markle dol op zijn

TVHet ene moment ben je volstrekt onbekend, het volgende kent de hele wereld je. Het overkwam afgelopen weekend de Brusselse danslerares Jeny Bonsenge (26) en haar leerling Anae Romyns (9). De twee mochten op de sofa bij talkshowlegende Ellen DeGeneres in Los Angeles. En alsof dat nog niet gek genoeg is: die eer danken ze aan hun grootste fan, Meghan Markle. "De meest crazy week uit m'n leven", zegt Jeny. "Is dit écht gebeurd?"

5 reacties

  • Hedwige Dubois

    5 jaar geleden
    Ze doen dat super goed!
  • marc de Volder

    5 jaar geleden
    Wat heeft dat met racisme of niet te maken?
  • Jan Jets

    5 jaar geleden
    Hoogstaande televisie is dit natuurlijk niet, maar ik kan me wel voorstellen dat de dame blij was.
  • an kobe

    5 jaar geleden
    Ik ben zo blij met die boodschap van 'Love has no color'. De vreselijke "woke" twittertrollen van tegenwoordig willen ons doen geloven dat etniciteit onze identiteit bepaalt, en dat mensen met een verschillende huidskleur elkaar dus niet écht kunnen begrijpen. Blij om te zien dat er nog veel mensen zijn die zich niets aantrekken van die vreselijke politiek correcte onzin, en gewoon samen plezier kunnen maken.
  • Jan De Korte

    5 jaar geleden
    Zien dansen maar dat kunnen velen.
  1. Na mislukte zangcarrière: droomt ‘The Voice’-winnaar Glenn Claes van een comeback via ‘Sing Again’?
    PREMIUM
    TV

    Na mislukte zangcarriè­re: droomt ‘The Voi­ce’-win­naar Glenn Claes van een comeback via ‘Sing Again’?

    “Ze beloofden mij een internationale zangcarrière.” Als allereerste winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’ had Glenn Claes (34) hoge verwachtingen, maar zijn muzikale carrière werd een grote teleurstelling. In een openhartig gesprek vertelt hij waarom het misliep en wat hij daaruit leerde. Hij gooide zijn leven over een andere boeg en focust zich nu op zijn gezin en bedrijf. “Er zijn artiesten die een pak beter kunnen zingen dan ik”, aldus Glenn, die in ‘Sing Again’ opnieuw zijn kans waagt.
  2. Ze wilde na ‘K3 zkt K3' nooit meer deelnemen aan een televisiewedstrijd, nu duikt Lauren De Ruyck op in ‘Sing Again’
    PREMIUM
    TV

    Ze wilde na ‘K3 zkt K3' nooit meer deelnemen aan een televisie­wed­strijd, nu duikt Lauren De Ruyck op in ‘Sing Again’

    “Ik wilde terug naar het normale leven.” Nee, de aanwezigheid van Lauren De Ruyck (28) in ‘Sing again’ lag niet voor de hand. Nadat ze in 2015 nét niet een van de nieuwe K3'tjes werd, keerde de zangeres het showbizzleven volledig de rug toe. “Ik vond het niet meer leuk”, aldus Lauren. Wat ze in tussentijd deed en of ze nog steeds een muziekcarrière ambieert, vertelt ze in dit gesprek. “Nadat ik gezongen had, begon ik te huilen van ontlading.”