Een halfautomatisch AR-15-aanvalsgeweer. Inzet: De inbrekers sloegen bewoner Jeremy King met een pistool.
Volledig scherm
Een halfautomatisch AR-15-aanvalsgeweer. Inzet: De inbrekers sloegen bewoner Jeremy King met een pistool. © ANP - Bay News 9

Acht maanden zwangere mama schiet inbreker dood

Een acht maanden zwangere moeder heeft in Florida een gewapende inbreker gedood die haar echtgenoot hevig toetakelde en haar dochter (11) bedreigde. De vrouw vuurde op de gemaskerde man met een AR-15, een halfautomatisch aanvalswapen. De kompaan van de inbreker kon vluchten.

11 reacties

  • Ludo Wouters

    4 jaar geleden
    Beveilig uw huis beter zegt "een slimme" hier. Moet je 24 7/7 achter tralies zitten? In de US is het geweten dat inbrekers mogen neergeschoten worden, dus het risico van het vak. En wees er maar zeker van, die vrouw gaat niet één nacht in de cel doorbrengen. In België moet in de meeste gevallen nog schadevergoeding betalen aan de weduwe van de inbreker wegens wegvallen van inkomsten.
  • Kenny Durinck

    4 jaar geleden
    Ik heb mijn partner ook schietlessen gegeven, en wel hierom...
  • Jean-Pierre Vercruysse

    4 jaar geleden
    Proficiat voor deze vrouw welke zich verdedigd heeft tegen een misdadiger !!
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Ze vuurde één schot af. Meteen het bewijs dat dat wapenbezit toch geen half automatisch aanvalswapen moet zijn om je te verdedigen. Het soort wapen waar jaarlijks seriemoorden door halvegaren mee gepleegd worden in scholen, uitgaansgelegenheden en openbare plaatsen.
  • Alex Huyghe

    4 jaar geleden
    Wettige zelfverdediging. Proficiat aan deze dame!