Koda House.
Volledig scherm
Koda House. © Kodasema

Nemen we binnenkort bij verhuis onze woning met ons mee? Met een Koda kan het

Woon.Een Koda is een innovatief woonconcept uit Estland. In tegenstelling tot een Tiny House staat een Koda van 26 m² niet op wielen én is er een aansluiting voor het water, de elektriciteit en de riolering. Bij een verhuis wordt alles losgekoppeld en plaatst een kraan je woning op een trailer. Kostprijs? Vanaf 50.620 euro.

16 reacties

  • Steven Loyens

    4 jaar geleden
    Zolang de Vlaamse (en bij uitbreiding de Belgische) politici niet zorgen dat men er permanent en met domicilie kan in wonen zal dit in België vrees ik een droom van velen blijven,ook van mij. We moeten kleiner gaan wonen zeggen ze constant,maar als dan klein wil wonen mag het weer niet. Belgische cafkiaanse toestanden!
  • Ronny Martin

    4 jaar geleden
    we moeten wel allemaal op appartementjes gaan wonen. Heel ambetant als je onderbuur ineens vertrekt :)
  • Benny De Keyzer

    4 jaar geleden
    Ik zou graag eens zien in wat voor een kasten van villa's de architecten en ingenieurs van al die tiny kruipkoten wonen. Die lachen zich kriek terwijl het geld binnenstroomt.
  • Frederic Van Brabant

    4 jaar geleden
    Ik vind het heel knap maar ik vind mijn 1 slk appartement van 67m2 al op het randje qua ruimte. Hoeveel ruimte heb je echt nodig? Zo'n koda woning lijkt me goed om tijdelijk in te wonen, maar op lange termijn lijkt het me echt wel niet te doen.
  • Paul Hendriks

    4 jaar geleden
    Een duur kippenhok.