photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Nog twee andere sabotagepogingen in Doel 4: gerecht doet ultieme oproep in zoektocht naar dader

Het VTM-opsporingsprogramma FAROEK gaat morgenavond op zoek naar de dader van de sabotage in Doel 4. Afgelopen zomer was het vijf jaar geleden dat een saboteur in de kerncentrale toesloeg. Intussen blijkt dat er eerder nog twee andere incidenten plaatsvonden. Omdat er na al die tijd nog steeds geen verdachte in het vizier van politie en gerecht is, richten die een oproep aan de kijkers.

74 reacties

  • Beatreis Sook

    4 jaar geleden
    Je wandelt daar binnen en buiten als in een kerk en natuurlijk kan het niet anders dan dit is het werk van een migrant. Enfin , ik herhaal maar wat ik hier lees.
  • john Roderigas

    4 jaar geleden
    zijn die onderzoekers hun zakken bijna gevuld? want gezocht word er blijkbaar niet hard.
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Het was een mol, maar dan wel een intelligente en met kennis van zaken, die gelukkig, voor ons, wist wat hij deed? Opdrachtgever onbekend?
  • Stef Janssens

    4 jaar geleden
    Staan hier geen militairen voor de deur?
  • Marc Spandel

    4 jaar geleden
    Ik vraag me af hoe het in dit super beveiligde systeem mogelijk is, dat op zo een belangrijke kraan de hendel 90 graden fout kan gemonteerd worden! Normaal gezien zou dit onmogelijk moeten zijn! Foute (goedkopere) kraan geplaatst? Waarom heeft het zo lang geduurd om deze fout te vinden? Een werknemer proberen opzadelen met de schuld van de 'verantwoordelijke'?