BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Marc Brys onder druk? Sint-Truiden reageert: “Er waren nooit problemen tussen club en staf”

STVVOndanks een mooie 7 op 9 en een veilige plek in de middenmoot, hangt het zwaard van Damocles toch boven het hoofd van Marc Brys. Reden is dat hij enkele ‘aanwinsten’ geen kansen geeft. STVV reageerde intussen op de clubwebsite. “Er zijn nooit problemen geweest tussen staf en club”, klinkt het. 

15 reacties

  • Frank Rolus

    4 jaar geleden
    Een vakman op;gebied van voetbal. Maar ja als je de vriendjes van de voorzitter al moet opstellen en die kunnen nog geen krant uit elkaar trappen ben je snel de pineut . maar Marc zal wel snel een andere club vinden dan
  • dirk verhelst

    4 jaar geleden
    Misschien de aangewezen man om de vedetten van RAFC terug met hun voetjes op de grond te zetten , want Lazlo schijnt het niet te lukken !
  • FRANS DE ROUCK

    4 jaar geleden
    Zover komt het van die rijke buitenlanders die een club kopen. Die doen dat nit voor de chone ogen van de supportrs. Neen dit moet veel geld opbrengen en is misschien wel het systeem om witter te wassen dan wit. Waarom zouden ze zoveel begin kapitaal in een club pompen. Omdat ze van voetbal houden??????? Wie gelooft dat nog!
  • Marcel Caers

    4 jaar geleden
    Hier Is duidelijk wat er speelt een manager en het bestuur speelt mee
  • Luciano van As

    4 jaar geleden
    da thij snel terug naar Beerschot gaat, gaat kunnen ze hem wel gebruiken, willen ze niet terug afzakken naar de amateur reeksen!?