E. Jean Carroll (75) stelt dat Trump loog over het misbruik en haar naam door het slijk heeft gehaald. Het Witte Huis noemt de beschuldigingen onzin en verwijt de vrouw uit te zijn op geld.
Volledig scherm
E. Jean Carroll (75) stelt dat Trump loog over het misbruik en haar naam door het slijk heeft gehaald. Het Witte Huis noemt de beschuldigingen onzin en verwijt de vrouw uit te zijn op geld. © AP

Columniste die Trump beschuldigde van aanranding dient nu ook klacht in voor laster

Een columniste heeft vandaag een klacht ingediend tegen de Amerikaanse president Donald Trump wegens laster. Ze neemt de uitlatingen niet die Trump deed nadat zij hem beschuldigd had van aanranding in een warenhuis in New York twintig jaar geleden.

9 reacties

  • Erwin Lambrechts

    4 jaar geleden
    Ze doen er alles aan om deze man te pakken kost wat kost zonder scrupules
  • lodewijk maesen

    4 jaar geleden
    interview gezien van een onderzoeksjournaliste met haar...verhaal klopte van geen kanten...
  • Patrick De pauw

    4 jaar geleden
    Daar zitten de Democraten weer achter wees gerust!zij verliezen overal en Pelosi kan dat niet slikken!net zoals H Clinton het onderspit delven?arm mens
  • Louis Roux

    4 jaar geleden
    Dit zou 20 jaar geleden zijn?? Volgens mij is die vrouw uit op sensatie. Ben benieuwd of ze het gedaan had als Trump geen potus was??
  • Lieven Vermandere

    4 jaar geleden
    Staat er niet bij in welke eeuw dit zou plaats gevonden hebben......ik wil maar zeggen, weeral eens zoveel jaar na data komen ze er mee af.