Daphné
Volledig scherm
PREMIUM
Daphné © Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Daphné uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ had al snel twijfels bij Gerard: “Ik had beter mijn kans gewaagd bij boer Etienne”

TV“Ik was zó opgelucht toen ik de boerderij verliet... Ik kon weer ademen”, vertelt Daphné (41) die in ‘Boer Zkt. Vrouw’ het keuzemoment niet afwachtte en zelf opstapte bij boer Gerard (43). Bloedeerlijk vertelt de alleenstaande mama in Dag Allemaal waarom ze die moeilijke stap heeft gezet. En hoezeer ze geschrokken is van Gerards tranen.

23 reacties

  • Jos Temmerman

    4 jaar geleden
    Zo een mooie vrouw is niks voor hem toch, die mens is ook nog eens antiek tot en met.
  • Marc Vandorpe

    4 jaar geleden
    Jammer voor Gerard,lijkt mij een vriendelijke man die weet wat werken is.Op een boerderij moet je zeker willen werken,wat zoekt die vrouw toch bij een boer,enkel het geld?
  • Sara delaere

    4 jaar geleden
    Als ze het vanaf de 1ste dag al wist dat er van haar kant geen verliefdheid was,was ze beter toen opgestapt in Peggy’s plaats!Ze wist dat Peggy wel iets voelde voor Gerard. Vind het nog al egoïstisch(persoonlijk)alsook dat ze durft zeggen dat ze beter haar kans bij boer Etienne had gewaagd. Niet echt netjes.
  • ringo van der pulst

    4 jaar geleden
    Als je enkel na je werk wil gaan terrassen in het weekend veel uit eten wil en uitgaan moet je geen boer zoeken;Je moet niemand zoeken zelfs.Kom uit je cocon zeg je tegen hem,wel kom jij dan maar uit je bubbel;Het leven is meer dan alleen maar feestjes bouwen.Besef wel dat andere kandidaten door jou geen kans kregen.Iedereen gaat graag eens weg maar als je relatie alleen daar om draait zal je nog veel tegen de muur lopen.
  • Luna Adivina

    4 jaar geleden
    Kan ik heel goed begrijpen ! En groot gelijk geef ik ze. Ook een knappe dame, vindt wel iemand doe bij je past.
  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”
    PREMIUM
    TV
    1

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”

    Wat een onschuldig namiddagje shoppen moest worden, eindigde met bitsige discussies en tranen in de ogen. De concurrentiestrijd op het erf van Martijn (36) bereikte zondagavond een nieuwe climax in ‘Boer zkt vrouw’. Lynnsie (32) en Lisanne (32) kibbelden tegen de sterren op, Martijn keek het tafereel met lede ogen aan. In dit interview blikt hij uitgebreid terug op die bewogen namiddag en verklapt hij welke gevolgen het gekibbel had. “Ik ben op zoek naar een sterke vrouw, maar ze moet ook wel water bij de wijn kunnen doen.”
  2. Na drie seizoenen valt voor onbepaalde duur het doek over ‘James de musical’: James Cooke legt uit waarom
    PREMIUM
    TV

    Na drie seizoenen valt voor onbepaalde duur het doek over ‘James de musical’: James Cooke legt uit waarom

    Jammer nieuws voor de fans van ‘James de musical’. Ondanks drie succesvolle seizoenen stopt televisiemaker James Cooke (39) voorlopig met het programma. Volgens Play om ruimte te maken voor iets anders, maar er zit meer achter, vertelt Cooke tijdens de laatste repetities voor z’n Lotto Arena-shows, die HLN exclusief kon bijwonen. Hij licht ook alvast een tipje van de sluier op. “Ik heb Karen kunnen overtuigen om een regenboogjurkje aan te trekken.”