Een illustratiebeeld.
Volledig scherm
Een illustratiebeeld. © ShutterStock

Vader laat tatoeage zetten van zoontje dat hij zelf doodsloeg: “Ik sta ermee op en ga ermee slapen”

DeinzeEen vader van vier uit Deinze vraagt in beroep een forse strafvermindering voor het doodslaan van zijn drie maanden oude zoontje en het zwaar verwonden van diens tweelingbroertje. In april kreeg hij in eerste aanleg nog acht jaar effectieve celstraf. Volgens zijn advocaten hield hij zielsveel van de kinderen, maar zou het feit dat het huilbaby’s waren hem te veel geworden zijn.

43 reacties

  • Anita Bemelmans

    4 jaar geleden
    Als die werkelijk spijt en verdriet heeft, gaat hij zonder klagen zn straf uitzitten. Nu is hij alleen maar zielig aan t doen. En die vrouw snap ik ook niet,
  • Marijke De Ras

    4 jaar geleden
    Triestig ik heb er geen andere woorden voor..
  • Samantha Van Boven

    4 jaar geleden
    Ik heb zelf ook een huilbaby gehad zelf de verplegers zeiden amai jij hebt veel geduld . Het was zwaar dat zeker maar er is maar 1 oplossing baby laten huilen loopt desnoods erkend in u tuin om te ontspannen , maar u kindjes mishandelen of doden omdat ze huilen is een brug te ver. En dan nog de schuld in de schoenen schuiven van een van de andere kinderen sorry maar dan ben je geen goede vader hoor . Was messchien eens om raad gaan vragen voor het te laat was
  • Anne JACOBS

    4 jaar geleden
    Zorgzame vader zet tatouage op rug zodat hij ze niet hoeft te aanschouwen. Levenslang voor een moordenaar aub. Wat is dat babies op de kop slagen, doorheen schudden en op de grond laten neerknallen, wie doet zoiets, een moordenaar ja!
  • Griet Maes

    4 jaar geleden
    8 jaar voor moord op het ene kind en het gehandicapt maken van het andere kind??? Hij moet levenslang krijgen! Op het hoofd slaan, door elkaar schudden en op de grond gooien, dat is niet iets dat je uit onmacht in een opwelling doet, volgens mij!