N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever. © Belga

N-VA verhardt de toon: “Op welke planeet leeft Paul Magnette eigenlijk?”

De N-VA verhardt op sociale media de toon tegenover de PS van partijvoorzitter Paul Magnette. “Op welke planeet leeft hij eigenlijk”, vraagt de partij zich af op Twitter. De Vlaams-nationalisten zetten zich daarbij af tegen wat ze “de PS-framing” noemen.

674 reacties

  • Bart Wyns

    4 jaar geleden
    Er kan geen federale regering komen als er een partij aan tafel zit die het land wil splitsen. Komen er opnieuw verkiezingen? Dan zal dit vooral in het voordeel zijn van Vlaams belang. Dan staan we nog verder van huis
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Chris Devlaeminck, natuurlijk wil u N(V)-Blabla niet in de volgende regering. Want verantwoordelijkheid opnemen voor 47 miljard euro méér staatsschuld ziet ook u niet zitten. Net zoals met hun beloofde mandatenlijst te tonen, zijn ze daar te laf voor. Dit zei Dedecker in augustus van vorig jaar nog : 'De lafheid van de N-VA – schrijf dat maar gerust op – is één van de grootste ontgoochelingen van de politiek'.
  • Chris Devlaeminck

    4 jaar geleden
    Voila, daar willen sp.a, Groen, CD&V en VLD naartoe, de schuld voor het falen om een federale regering te vormen volledig bij de N-VA te leggen. Sp.a bij monde van Crombez op kop natuurlijk. Het is wachten tot de andere partijen volgen. Ik hoop echt dat er een federale gevormd wordt zonder N-VA. Ik reken er op dat binnen 5 jaar de kiezers sp.a, Groen, CD&V en VLD afstraffen voor hun verraad aan Vlaanderen. De PS wil de transfers groter maken en dat zullen ze verkrijgen.
  • Patrick Verbelen

    4 jaar geleden
    We hebben al veel bereikt met de NVA, vooral stilstand in inleveren.
  • Guido Cerrens

    4 jaar geleden
    Die nu de zaak moeten oplossen zijn allemaal verliezers van de verkiezingen. Dat is dus geen democratie. Gewoon nieuwe verkiezingen en dan gaan we wat zien