Facebook/Ethan Landers
Volledig scherm
© Facebook/Ethan Landers

“Hij leek door mijn arm te smelten”: man omschrijft hoe hij zware brandwonden opliep door Fitbit

BuitenlandEen Amerikaanse man vertelt op Facebook over hoe hij zware brandwonden opliep door zijn Fitbit. Ethan Landers werd ’s nachts wakker en voelde een hevige pijn aan zijn pols. Pas na enkele pogingen en met de hulp van zijn vrouw kreeg hij het toestel van zijn arm. Het bedrijf dat de activiteitstrackers produceert, heeft contact met de man en is een onderzoek gestart.

13 reacties

  • Wijnegem Antwerpen

    4 jaar geleden
    En juist in Amerika moet dit voorvallen. Het land waar men een sport van maakt om een schadevergoeding voor vele miljoenen te kunnen bemachtigen en ze gaan ver om dit te verwezenlijken.
  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Batterijen...dat gaat nog mooi worden met al die batterijgevoede e-auto's die men ons door de strot wil rammen.
  • Michel Jacobs

    4 jaar geleden
    Ik ben gek op elektronica en informatica, maar die rommel is waardeloos.Alleen competitiesporters en hartpatiënten hebben daar enige baat bij. Voor de gemiddelde sporter maakt het geen donder uit om je hartritme, calorieverbruik of kilometrage te kennen. Ik herhaal: geen donder.Puur geld en tijdverspilling.Aan mijn pols alleen een automatisch duikhorloge, hoef je nooit af te nemen, and that's it.
  • Paul Hendriks

    4 jaar geleden
    Dus vanaf heden heet dat onding de flutbit.
  • Jeroen Peeters

    4 jaar geleden
    Hetzelfde voorgehad met samsung gear 2 die ik toen al geluk niet aanhad maar ook plots begon te smeulen en schroeiheet werd