Kim Kardashian hielp al verschillende gevangenen.
Volledig scherm
Kim Kardashian hielp al verschillende gevangenen. © EPA

Kim Kardashian probeert executie van veroordeelde moordenaar te voorkomen: “Hij is onschuldig, en daar is bewijs voor”

CelebritiesKim Kardashian is hard aan het werk om de executie van Rodney Reed te voorkomen. De realityster en activiste zegt dat er sinds de veroordeling van de man bewijs is gevonden waarmee zijn onschuld kan worden aangetoond.

4 reacties

  • Maxime Beels

    4 jaar geleden
    Waar moeit die haar mee? Die denkt echt dat ze overal mee weg komt en dat iedereen belang hecht aan haar mening.
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Je wil niet weten hoeveel Amerikanen en vooral Afro Amerikanen er onschuldig in de cel zitten , Veel ! Kijk de Film Devil's knot maar eens over The West Memphis Three een waar gebeurd verhaal ! deze Jonge tieners hebben meer dan 18j gezeten waarvan 1 zelfs op deadrow en dit terwijl ze onschuldig waren en met leugens , valse getuigen en bewijzen veroordeeld waren . Schande !
  • Michel Philippe

    4 jaar geleden
    Mijnheer Rodney Reed heeft volgens mijn mening zijn uiterlijk tegen. Volgens verschillende vaststellingen van mij is het uitzicht ven een mens bedrieglijk. Sommige acteurs met een "tronie" moeten steeds de schurken spelen in films en het kunnen de braafste mensen zijn ven de wereld. Het omgekeerde is ook waar. Mijnheer Rodney Reed heeft geluk dat Kim Kardashian zich bekommert om hem.
  • Bruno Melotte

    4 jaar geleden
    We love you “Kim”! Iedereen vergeet mensen in gevangeschap maar ook ik en mijn vrouw kennen er alles van onschuldig zitten opgesloten! ❤️Het ergste wat er is ...