Max en Jos Verstappen.
Volledig scherm
Max en Jos Verstappen. © Photo News

Jos Verstappen niet blij met uitspraken Max over ‘valsspelen’ Ferrari

Formule 1Jos Verstappen is niet gelukkig met de uitspraken van zijn zoon Max over het ‘valsspelen’ van Ferrari. “Het zat Jos echt hoog dat Max zoiets gezegd had”, klonk het gisteravond op Ziggo Sport.

18 reacties

  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Alsof de andere renstallen zich niet bezighouden met dergelijke trucjes...?! Verstappen moet vooral de eer aan zichzelf houden en wat minder roddelen.
  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    Niemand kan verklaren waar het plotse snelheidsverlies van Ferrari opeens door kwam echter gebeurde dit wel NA een uitspraak van de FIA. Dat Max Verstappen dan hierover zijn visie geeft mag kennelijk niet?
  • willy staes

    4 jaar geleden
    Er is geen tweede die zoveel stukken maakt als MAX ,hij heeft reeds met vele een disput gehad ,nu dit weer ,slechte verliezer.
  • Peter Thys

    4 jaar geleden
    Vreemd toch dat RB als ervaringdeskundige sprak want ene Ricciardo werd al eens om dezelfde reden geschrapt uit de uitslag van Brazilie dacht ik omdat zijn wagen ook meer had gebruikt dan de toegestane hoeveelheid brandstof per uur en er waarschijnlijk ook zo'n werking op de wagen zat.Dat al 2 jaar terug dacht ik.Anderzijds ook vreemd dat Verstappen geen constante aan de beste tijden samen kan rijden hebben zij ook nu geregeld iets eens geregeld als je Max redeneren volgen mag?
  • Pieter De Coninck

    4 jaar geleden
    Schaf die regeltjes gewoon af,bedoeling van F1 is nieuwe technieken ontwikkelen om later in autobouw te gebruiken.