“Als je gewoon negeert wat je verteld wordt en weggaat, ben je veel veiliger," aldus de parlementariër in een interview voor radiozender LBC.
Volledig scherm
“Als je gewoon negeert wat je verteld wordt en weggaat, ben je veel veiliger," aldus de parlementariër in een interview voor radiozender LBC. © Reuters, LBC

Grenfell-slachtoffers woest op Brits politicus: “Bewoners hadden gezond verstand moeten gebruiken en aanwijzingen van hulpdiensten moeten negeren”

De fractieleider van de Conservatieven in het Britse Lagerhuis Jacob Rees-Mogg heeft zich de woede op de hals gehaald van slachtoffers en nabestaanden van de brand in het Grenfell-flatgebouw in Londen. Volgens Rees-Mogg hadden de bewoners nadat de brand was uitgebroken "hun gezond verstand moeten gebruiken".

6 reacties

  • Jeroen Beckers

    4 jaar geleden
    Die rechts-conservatieve politiekers blijken elke keer weer zeker niet de slimste maar wel de meest sluwe mensen te zijn.
  • caius lepidus

    4 jaar geleden
    hij vergeet dat partijgenoten van hem meegewerkt hebben aan de desastreuse gevel bekleding van dit gebouw.En dat die politiekers wisten dat het levens gevaarlijk was dit te gebruiken.Hun plaats is in de gevangenis !
  • Ludovic De Beuckeleer

    4 jaar geleden
    en dit word gezegd door iemand die wetten maakt waarvan men twijfels heeft ,de bevolking zou de politiekers moeten negeren en in de EU blijven.
  • dirk belis

    4 jaar geleden
    Politiekers leven allemaal op een andere planeet.
  • Dirk Vangossum

    4 jaar geleden
    Hij verpersoonlijkt het niveau van de Britse conservatieve politici dezer dagen. Triest....