Johan Eyckens
Volledig scherm
© Johan Eyckens

Na de lofzang van Klopp: het sterrenelftal dat ooit voor Racing Genk speelde en nu bijna 470 miljoen euro waard is

Racing GenkMooie woorden van Jürgen Klopp gisteren aan het adres van Racing Genk. De succescoach van Liverpool roemde de Limburgse werking. Met recht en reden, want door de jaren heen passeerde een heel elftal aan wereldspelers in de Luminus Arena. 

5 reacties

  • Marnix laureyns

    5 jaar geleden
    Pozuela mag er ook bij.
  • jos dedecker

    5 jaar geleden
    De meeste van deze spelers zijn dus door Genk gekocht in plaats van zelf opgeleid. Genk is gewoon een koopclub, net als Liverpool.
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Daarom dat de jP league niet veel voorstelt. De beste spelers worden steeds weggeplukt. Vorig jaar had Genk met Pozuelo,Malinovski en Trossard toch wat meer kwaliteit en draaiden Berge, Ito, Mhaele en Heynen ook op volle toeren. Nu is het enkel nog een ineengeslagen pudding. Spijtig, en weer opnieuw bouwen. Ook spijtig dat ze met deze ploeg CL spelen. Wat er scheelt met Bongonda? Wie weet het. Ito? Enkel Berge en Heynen zijn nog ietwat te pruimen.
  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Wat voor de zoveelste keer bewijst dat het verschil tussen de Europese topploegen en de Belgische ploegen enkel budget is. Op het gebied van opleiding en scouting zit het hier niet slechter.
  • Koen Decoutere

    5 jaar geleden
    En Origi....